Hello Ebelibadi. Welcome to my "AWESOME" blog. :D










Nurul Shazlyn bt Azeril
Saturday, June 15, 2013 | 5:57 AM | 0 drops something

kelmarin baru kita keluar happy sama-sama, shopping sama-sama, gelak sama-sama & petang semalam jiha dapat tahu yang lynn and topek accident. bila dapat tahu berita tu, hanya allah jela yang tahu betapa sedihnya hati jiha lynn. jiha ingat takde benda buruk yang berlaku tapi kenapa eryn cakap lynn masuk bilik operation sampai kena buang limpa bagai hmm kenapa benda tu semua terjadi. jiha tak boleh nak terima kenyataan lynn. jiha tahu lynn seorang perempuan yang kuat. yes you are my dear tapi jiha yang tak kuat sebab apa? sebab jiha dah anggap lynn macam kakak jiha sendiri. "susah senang always bersama" remember this words kak lang? kalau jiha ada problem mesti jiha akan bagitau lynn. walau berat macam mana pun masalah jiha mesti jiha akan kongsi dengan lynn. you're my sister, you're my fashion designer, you're my other half nurul shazlyn bt azeril :')

lynn nak tahu tak topek, jiha, ami, family lynn, bros and kawan-kawan lynn rindukan lynn. dorang semua nak tengok lynn sihat and gelak-gelak balik hmm lynn kena kuat tau. kiteorang semua perlukan lynn. lynn kena kuatkan diri lynn untuk sembuh dengan cepat. kalau boleh sebelum jiha pergi kelantan, jiha nak tengok lynn sihat and senyum-senyum balik. bolehkan lynn? :') jiha taknak tinggalkan kajang dalam keadaan sedih macam ni. jiha tak sanggup. kalau ikutkan seminggu ni direct jiha nak melawat lynn tapi ami tak bagi hmm jiha nak jumpa lynn, nak jaga lynn, nak sentiasa ada disisi lynn bila lynn sakit. jiha tak boleh tidur, takde selera nak makan hmm lynn cepatlah sembuh :'( we all need you especially taufiq alimin :')

lynn kena ingat tau yang jiha sayang lynn macam kakak jiha sendiri. lynn kena kuat. topek, jiha, ami and bros akan sentiasa berada disisi lynn. trust me okay dear. cepat sembuh tau ling ling. i miss you :')



OLDERNEWER



Im Siti Najihah bt Muhamad Nazarudin. Already 18 y/o. Students kptm Kota Bharu dip in tourism. I choose you, Muhammad Amiruddin bin Khalid ♡



have an amazing boyfriend
have a happy life
go to the beach with him, bros & sis
have a closet full of clothes
travel the whole world with him






Designer : Nieysa
Credits for Basecodes & Others :