Hello Ebelibadi. Welcome to my "AWESOME" blog. :D










Goodbye Kajang.
Thursday, June 20, 2013 | 5:48 PM | 0 drops something
hm tinggal lagi satu hari je then hari sabtu aku and dia akan bertolak ke kota bharu. mulakan alam baru di negeri orang. terpaksa tinggalkan kajang yang terlalu banyak sangat kenangan manis & pahit. hmm. rasa sedih sebenarnya nak berjauhan dengan family. sedih nak berjauhan dengan bros & sis. first time merantau sampai ke kelantan. confirm tiap-tiap malam mesti aku menangis sebab rindukan orang dekat kajang terutama sekali mama. rasa gementar, cuak, takut, sedih semua ada lah. siap satu package. dekat sana nanti bukannya senang nak cari kawan yang betul-betul kawan. if you know what i mean. nasib baiklah ami ada. dia jela tempat aku nak mengadu, menangis kalau rindukan mama, bergaduh, merajuk. tak dapat bayangkan kalau aku sorang je dekat kelantan tu. mesti tak tentu arah aku dibuatnya. hmm.

barang semua dah siap packing. insyaallah, hari sabtu malam aku bertolak pergi kota bharu naik bas. ami pulak maybe gerak awal sebab dia nak singgah rumah nenek dia dulu. ya allah, selamatkanlah perjalanan kami berdua. permudahkanlah segala urusan kami. amin. hopefully semuanya berjalan dengan lancar. hopefully dapat roomates yang sekepala dengan aku. tahun ni puasa tanpa family tapi alhamdulillah rezeki dapat menyambut ramadhan dengan buah hati. doakan lah kiteorang sama kelas yea. senang nak pergi kelas sama-sama, nak lepak sama-sama, nak pergi makan sama-sama. hehehe. dah nak dekat raya baru kiteorang balik sini. hmm lama gila weh. homesick lah aku nanti. tu lah jauh sangat siapa suruh. hmm T.T

june, banyak betul benda berlaku dalam bulan ni. apa yang dirancang tak semuanya menjadi. kita hanya mampu merancang tapi Allah yang menentukan segalanya. mungkin ada hikmah disebalik semua yang berlaku. bila Allah dah tetapkan ia akan berlaku, ia akan tetap berlaku tak kira lah berapa banyak cara untuk kita menghalangnya. lynn, lynn jaga diri tau. jiha dah tak dapat nak jumpa lynn. dah tak dapat nak tengok lynn. jiha cuma mampu call or sms lynn je. jiha dengan ami akan pergi ke kelantan. bila jiha dah pergi sana nanti, lynn jangan lupa jiha tau? :') jiha akan sentiasa doakan lynn supaya cepat sembuh. lynn kena makan pati ikan haruan tu. boleh sembuhkan luka dalam. ingat tau pesan jiha :') i miss my old family :')


you guys are the best. harap sangat semuanya akan kembali normal seperti biasa. thanks for everything bang long, bang ngah, kak lang, bang lang, taufiq, apek, azrul, miqdad, din & everyone :') x



OLDERNEWER



Im Siti Najihah bt Muhamad Nazarudin. Already 18 y/o. Students kptm Kota Bharu dip in tourism. I choose you, Muhammad Amiruddin bin Khalid ♡



have an amazing boyfriend
have a happy life
go to the beach with him, bros & sis
have a closet full of clothes
travel the whole world with him






Designer : Nieysa
Credits for Basecodes & Others :