Hello Ebelibadi. Welcome to my "AWESOME" blog. :D










i love you
Thursday, April 25, 2013 | 5:41 PM | 0 drops something

dear muhammad amiruddin, saya sayang awak tau. tahniah sebab awak dapat tawaran sambung belajar di Food Institute of Malaysia dekat Petaling Jaya. saya bangga sangat dengan awak syg. act dia dapat lagi satu tawaran belajar dekat Kota Bharu tapi aku tak bagi dia masuk dekat kptm tu sebab tu bukan course yang dia minat and lagi satu jauh sangat. hmm. dia kata dia akan masuk kptm tu kalau aku pun dapat tawaran belajar sama tempat dengan dia tapi aku rasa aku tak akan dapat kot. hmm. saya tak sanggup nak berjauhan dengan awak sebenarnya syg. awak pergi sabah haritu pun saya dah tak tentu arah, ni kan lagi awak pergi sambung belajar. macam mana lah saya nak hidup tanpa melihat awak disisi saya. syg, saya nak awak banggakan parents awak. saya nak awak buktikan dekat dorang yang awak pun boleh berjaya. saya percaya awak boleh lakukan yang terbaik. nanti awak dah sambung belajar, awak jangan lupa saya tau. awak jangan curang. awak jangan menggatal dengan perempuan lain. saya tahu awak takkan buat semua tu kan syg? saya percayakan awak 100% jadi tolong jangan sia-siakan kepercayaan saya. lepas ni mesti awak akan lebih busy, bila awak busy awak takde masa untuk saya, then bila awak takde masa untuk saya nanti takde siapa nak layan kerenah saya lagi :'c emm semalam kita berborak panjang kan syg. kita cakap pasal awak, pasal saya, macam mana kita boleh kenal, macam mana saya boleh terpikat dekat awak, macam mana awak boleh terpikat dekat saya and banyak lagi lah. saya ingat lagi semua tu awak. tak pernah and takkan pernah lupa.
"saya tahu awak suka sangat pakai baju superman, awak suka sangat termenung tapi tak tahu awak fikir pasal apa, awak lahir 6 ogos 1995, awak suka beli chocolate cadburry hazelnut, awak suka cakap orang kerek walaupun awak tak kenal org tu dengan lebih mendalam"
he said like that yesterday. time dia cakap tu serious rasa macam nak menangis. dia tahu semua pasal aku. and now giliran saya pulak cakap pasal awak syg.
apa yang saya tahu pasal awak? emm let me guess hihihi awak suka pandang saya dengan pandangan awak yg menggoda tu, awak suka cubit saya, awak suka cakap saya degil, awak tak boleh makan pedas, awak suka travel, awak suka aktiviti yang adventure, awak jaga saya dengan baik sekali, awak lahir 6 june 1995, awak baik dengan kawan-kawan awak, awak gangster tapi dlm hati ada taman, awak suka warna putih, hitam, pink, biru & hijau, awak suka makan tapi badan tetap macam lidi jugak and most of all awak sayang saya and awak jaga saya lebih daripada apa yang saya jangkakan. 
syg, whatever happens i will always love you. trust me okay. no one can love you as much as i do. saya akan sentiasa tunggu awak, amir. kalau boleh saya nak spent time 24/7 dengan awak sebelum awak sambung belajar. saya nak tangkap gambar banyak-banyak dengan awak. saya tak sabar nak pergi broga dengan awak. saya tak sabar nak keluar ramai-ramai dengan awak & brothers sisters kita syg. i cant wait for that.


i wont let you go syg. i wont. thats my promise :')




OLDERNEWER



Im Siti Najihah bt Muhamad Nazarudin. Already 18 y/o. Students kptm Kota Bharu dip in tourism. I choose you, Muhammad Amiruddin bin Khalid ♡



have an amazing boyfriend
have a happy life
go to the beach with him, bros & sis
have a closet full of clothes
travel the whole world with him






Designer : Nieysa
Credits for Basecodes & Others :