Hello Ebelibadi. Welcome to my "AWESOME" blog. :D










another day.
Monday, March 25, 2013 | 6:02 PM | 0 drops something

Chilling with him, brothers & sisters at Alamanda, Putrajaya. As usual, mint alone again and again. Hahaha kali ni nad pergi dengan 'KAWAN' so tak dapat nak jadi partner mint. Kesian kau mint. Nak promote dia kejap lah, ehem ehem "pandai memberi nasihat, seorang yang setia, funny, pandai (SPM 4A tuuuu) and yang penting dia single. Nak tak?" bak kata topek. Nak tahu dia yang mana satu? Nampak tak gambar atas sekali pakai kemeja warna merah, tinggi-tinggi and rambut pacak-pacak. Hahahaha. You guys are so amazing lah semalam! Best lepak dengan korang. Korang is the best. Me & him, mint alone, nad & 'KAWAN', lynn & topek. Perfect. To 'KAWAN' nad, welcome to the club dude. Hahahahahaha xD Mula-mula pergi alamanda then beli tiket wayang. Cerita Warm Bodies. Arghh cerita tu sumpah best gila and funny jugaklah. Rugi korang tak tengok. Lepas beli tiket wayang, pergi makan then jalan-jalan sambil menunggu kedatangan datin nad. Then jalan-jalan lagi sampai wayang start and i was like urgh lifeless gila doh -.- time tu semua orang dah takde idea nak pergi mana. Lepas je tengok wayang kiteorang jalan-jalan lagi and jalan-jalan and jalan-jalan sampai jumpa satu restoran ni. Apa tah namanya aku lupa. Yang brothers semua ajak nak shisha. Boys only okay. Girls tak masuk campur. Hahahaha. Ada pulak shisha petang-petang -.- tak ke pelik namanya tu. Haih. Sumpah menyesal gila pergi restoran tu. Mahal gila kot. Last-last shisha tu takde siapa nak habiskan. I tak bagi my ehem ehem shisha sebab nanti dia nak drive tak pasal-pasal ada benda yang tak diingini berlaku. Lepas je dorang shisha terus gerak masjid putrajaya. Around pukul 7 macam tu lah. Menunggu bakal imamku and bakal imam kak lang ku selesai solat, kiteorang sempat lagi chit chat dalam kereta tu. Story pasal dia and pasal everything. Gossiping with my kak lang in the car while waiting for them. Banyak yang lynn cerita pasal dia. Sumpah terharu gila bila lynn cakap macam tu. Lepas je lynn cakap macam tu aku terus berdoa dalam hati supaya dia sentiasa jadi milik aku selamanya. Lepas je solat, pergi makan, jalan-jalan kejap dekat tasik. Tak dapat nak lepak tasik lama-lama :c why sayang why? Huwaaaaa dia cakap "eh eh dah jom naik, dah lah hujan tak pasal-pasal kan demam lagi" and aku pun muka lah buat muka toya depan dia. Hahahaha sweet kan. Lepas tu terus balik. Dalam kereta time nak balik tu sempat lagi kena marah dengan dia sebab aku pergi tibai minum milo ais. Batuk-batuk pun nak minum ais. Hah kan dah kena marah. Last-last terpaksalah dengar dia membebel and bla bla bla aku buat tak dengar je. Muehehehe. Luangkan masa dengan korang semalam satu hari suntuk are the best day ever. Aku tak menyesal keluar dengan korang semalam. Serious talk. And for him, i love you so much ok ami. We'll always stick together no matter what. Promise?
Im yours, syg <3



OLDERNEWER



Im Siti Najihah bt Muhamad Nazarudin. Already 18 y/o. Students kptm Kota Bharu dip in tourism. I choose you, Muhammad Amiruddin bin Khalid ♡



have an amazing boyfriend
have a happy life
go to the beach with him, bros & sis
have a closet full of clothes
travel the whole world with him






Designer : Nieysa
Credits for Basecodes & Others :