Hello Ebelibadi. Welcome to my "AWESOME" blog. :D










Goodbye parkson family :')
Thursday, February 28, 2013 | 7:03 PM | 0 drops something

Semalam last day aku kerja dekat parkson. Hm sedihnya. Sebab berhenti? Em adalah. Budak-budak parkson je yang tahu. Weh korang, lepas ni aku dah tak boleh nak borak-borak dengan korang dah, dah tak boleh lari kaunter, dah tak boleh nak berborak dengan kumar, lee, topek, min, amir, man, bob, faiz, and ramai lagi ah. Dah tak boleh nak curi-curi makan dekat kaunter, tak boleh nak masuk stor, dah tak boleh nak ambik-ambik gambar dekat kaunter Fila, dah tak boleh nak gossip dengan mummy, dah tak boleh nak melawan cakap promoter aku, dah tak boleh nak curi-curi pandang dia. Hmm. Yknow what, dalam banyak-banyak floor, 1st floor is the best. Rehat sama-sama, lepak sama-sama, menggila sama-sama. Hmm banyak weh kenangan dekat situ. 3 bulan kerja sia-sia je doh. Korang jangan lupa aku tau! Insyaallah kalau ada masa nanti aku melawat korang. Rindu topek, rais, min, bob, nad, kak eja, faiz, man, kumar, lee, farah, tika, meera, nina, hm rindu semuaaaaa :'( sedih ah bila tengok gambar time kita capture sama-sama. First time supervisor floor kiteorang kasi kebenaran ambil gambar ramai-ramai. Memandangkan semalam ramai gila yang berhenti kan so yah emmmmmm sedihnyaaaaaaaaaa :'> i will miss you guys a lot guys! Thanks for the memories guys. Love you guyssss so much :'*



'Kenangan terindah'



OLDERNEWER



Im Siti Najihah bt Muhamad Nazarudin. Already 18 y/o. Students kptm Kota Bharu dip in tourism. I choose you, Muhammad Amiruddin bin Khalid ♡



have an amazing boyfriend
have a happy life
go to the beach with him, bros & sis
have a closet full of clothes
travel the whole world with him






Designer : Nieysa
Credits for Basecodes & Others :