Hello Ebelibadi. Welcome to my "AWESOME" blog. :D










Kembar :-(((
Sunday, January 6, 2013 | 8:00 PM | 0 drops something

Ini lah Najihah Zakri yang sama nama dengan aku tu. Well, hmm semalam dia last kerja dekat parkson sebab dia nak kerja dekat secret receipe metro point. Woi, nanti siapa nak teman aku pergi buang sampah? Nanti aku nak gossip dengan siapa? Sampai hati kau nak berhenti kan :-( *wipe tears* Hm I will miss you a lot dear. Nanti kalau tak busy datanglah melawat aku tau?! Melawat aku je. Si lencai tu tak payah. Hehehe nanti lencai dah dapat gaji, dia belanja kita. Dont worry lah beb! :p Muehehehe jahat betul aku dengan dia pergi buli si lencai tu. Nasib baik dia handsome. Puihh jangan puji nanti dia perasan. Dah lah suka puji diri sendiri *muntah* kenapa budak lelaki dekat parkson ni semua bajet-bajet eh? Menyampah aku -.- eeeuww tolonglah bukannya handsome sangat pun. Dah takde idea nak update T.T nanti aku update blog lagi ok! Itu pun kalau rajin. Assalamualaikum :-) x



OLDERNEWER



Im Siti Najihah bt Muhamad Nazarudin. Already 18 y/o. Students kptm Kota Bharu dip in tourism. I choose you, Muhammad Amiruddin bin Khalid ♡



have an amazing boyfriend
have a happy life
go to the beach with him, bros & sis
have a closet full of clothes
travel the whole world with him






Designer : Nieysa
Credits for Basecodes & Others :