Hello Ebelibadi. Welcome to my "AWESOME" blog. :D










Hi 2013 :-) x
Wednesday, January 2, 2013 | 8:35 PM | 0 drops something

Hi Januari 2013, you are welcome to my life. So now Im gonna start w/ my new life, new hope and new friends. Little bit awkward actually because no more school, no more homework, no more gossiping and no more teachers at school. Mulakan tahun 2013 dengan alam pekerjaan. Hm I miss my friends a lot :-( I miss hawa, fhana, donut, yana, shuk and amin *wipe tears* do you miss me? Its been a month aku kerja dekat parkson. Makin ramai kawan and dah mula rapat dengan semua orang. Especially Kak Sue from brand Ogival tapi dia dah berhenti sebab nak sambung upper 6 dekat sekolah High School. Hmm she's my entertainer. Whenever Im bored, she must be there for me. And I've got a new friends, her name just same like me, Najihah Zakri. Bila orang panggil 'jiha' je aku dengan dia mesti pandang. Semua nak membahan. Haih -.- Dapat kenal dengan mien, kak jira, kak qila, bella, zikah, anis, aqil, kak ros, kak zurin, anep, mummy, kak devikha, kak oli, nasir and ramai lagilah! Semua tingkat yang sama. Well floor kiteorang memang yang paling happening sekali. Hehehehehe :p And yknow what, muka Nasir macam Syafie Naswip dalam cerita Mukhsin?!!!!! Omg! Double what :o Aku dah lah adore gila dengan Syafie Naswip tu. Handsome gila dia :-( Huwaaaaaaaaa hehehehehe okay lah next time update lagi ok? Bye-bye :*



OLDERNEWER



Im Siti Najihah bt Muhamad Nazarudin. Already 18 y/o. Students kptm Kota Bharu dip in tourism. I choose you, Muhammad Amiruddin bin Khalid ♡



have an amazing boyfriend
have a happy life
go to the beach with him, bros & sis
have a closet full of clothes
travel the whole world with him






Designer : Nieysa
Credits for Basecodes & Others :