Hello Ebelibadi. Welcome to my "AWESOME" blog. :D










Life.
Friday, November 23, 2012 | 9:22 PM | 0 drops something

Nothing can make me happy this holiday. Seriously. Nak pergi tengok Twilight Breaking Dawn part 2 tapi semua orang cancel. Nak pergi sorang-sorang nanti confirm lah lifeless gila. Hmm. Cadang nak pergi hari khamis hari tu tapi diorang ada study group, zeh pulak takde duit. Takkan aku nak pergi dengan liyana je? Serious bosan kalau pergi dua orang je. But I've decided that this wednesday Im gonna watch that movies with liyana, zeh and hawa of course. I dont care hawa mesti kena pergi jugak. Dia wajib pergi sebab dia lah my bestfriends forever and ever hehehe :'* Lagi 2 paper tinggal and then I'll be freedommm! Hahahaha cant wait. I need money because I wanna shopping so badly. Lol joke. Duit gaji tu nak simpan untuk sambung belajar and ambik lesen. Tak sabarnya nak ambik lesen kereta and motor. Nanti senang nak pergi mana-mana tak payah nak bas dah. Perdagangan please be nice with me. Tinggal subjek tu je yang perlu dibaca and then rasanya dah boleh bakar buku sekolah kod. Hehehe joke btw. Buku yang lain semuanya aku dah kemas elok-elok tunggu nak diserahkan kepada pihak sekolah. Terima kasih cikgu, jasa baikmu amat dihargai. Em I will miss high school a lot. There's many memories that I cant never forget until we grown up. But sometimes we need to be selfish so that no one cant hurt our feelings. Duduk rumah ni kerja aku makan, tidur, makan and then tidur. Nothing I can do. I wanna go out! Nak lepak, nak karok, nak tengok wayang, nak have fun sementara aku belum kerja lagi ni. I just want to do that. Please understand how I feels...



OLDERNEWER



Im Siti Najihah bt Muhamad Nazarudin. Already 18 y/o. Students kptm Kota Bharu dip in tourism. I choose you, Muhammad Amiruddin bin Khalid ♡



have an amazing boyfriend
have a happy life
go to the beach with him, bros & sis
have a closet full of clothes
travel the whole world with him






Designer : Nieysa
Credits for Basecodes & Others :