Hello Ebelibadi. Welcome to my "AWESOME" blog. :D










Holiday.
Wednesday, November 7, 2012 | 11:25 PM | 0 drops something

Hi holiday I miss you so much xoxo hehehehe. Finally hilang beban subject sejarah and mathematics. After this tak payah study dengan abah lagi. Kikikikiki ~ bahasa melayu, bahasa inggeris, mathematics, sejarah and tasawwur sslam sudah lepas. Now tinggal agama islam, science, perd and seni paper 2. And sesiapa yang nak beli buku yang aku dah habis exam tu inform-inform lah kita yea :p Paper sejarah and mathematics is freaking me out lah wei! Urghh siot. Lagi-lagi paper sejarah. Apa yang aku baca semua masuk paper objective. Yang paper subjective and essay tu semua yang aku tak baca. Great ~ Confirmlah tak lepaskan. Haih sorry lah abah, angah tak boleh nak dapatkan A dalam subject math :-( lagi-lagi time jawab paper 1 tadi seriously give up gila rasa macam nak keluar dewan awal tapi disebabkan taknak kecewakan abah so I decided to stay at that hall. Hm now cuma tinggal tawakal and berdoa jela. And tasawwur islam senang sangat! Alhamdulillah dapat-dapat je soalan terus jawab. Usaha dan doa aku selama ni alhamdulillah aku boleh jawab dengan tenang paper tasawwur islam tu :') Syukur Alhamdulillah. Harap-haraplah gred tasawwur islam tak naik so senang sikit nak skor. Aku mengharapkan A+ dalam paper tasawwur islam tu. Agama Islam pun mengharapkan sangat dapat jawab dengan tenang. So dapat holiday 1 week ni nak cover subject agama islam, perd and science. Science susah nak skor idk why kenapa aku tak boleh nak terima subject science tu. Hmm :-( and most important is cant wait nak tengok movie Twilight Breaking Dawn part 2 with my beloved friends! :* hihihihi nak release tension and as well dekat Mid Valley je yang mampu. Hahaha ayat pasrah :p Holiday ni mestilah banyak kali updated blog. Hehehe so Im done see yaa guys :'*



OLDERNEWER



Im Siti Najihah bt Muhamad Nazarudin. Already 18 y/o. Students kptm Kota Bharu dip in tourism. I choose you, Muhammad Amiruddin bin Khalid ♡



have an amazing boyfriend
have a happy life
go to the beach with him, bros & sis
have a closet full of clothes
travel the whole world with him






Designer : Nieysa
Credits for Basecodes & Others :