Hello Ebelibadi. Welcome to my "AWESOME" blog. :D










Selamat Bergraduasi SMK Kajang Utama.
Saturday, October 13, 2012 | 7:01 PM | 0 drops something


Four of us. Lagi dua hilang entah pergi ke mana. Hahaha. No joke. Donut and farhana takde dalam ni sebab kelas dia dekat depan sekali. So terpaksa beratur awal. Alhamdulillah at last dapat jugak merasa pakai jubah graduasi. Semua cantik-cantik and handsome-handsome masa tu. No doubt ayu je semua perempuan. Lagi-lagi donut dengan farhana. Vogue macam mak datin ~ hehehe LOL. Guess what aku terserempak dengan siapa? Masuk je dewan tu aku dah nampak kakak and mak ayie and I was like -.- Tak tahu apa perasaan aku masa tu. Hanya Allah jela yang tahu. Sumpah aku cakap kau annoying gila. Paling menyampah nya dia bajet-bajet sweet dengan girlfriend dia. Euww tolonglah. Saya tak jealous pun awak. Past is past. Tak perlu nak dikenang benda yang menyakitkan hati tu lagi. First time nak pentas ambik sijil. FIRST TIME tu weh. Cuak, takut, berdebar macam jantung nak jatuh pun ada. Dengan semua orang tengok kita. Pheww macam nak melayang je jantung tu. Tapi I can make the best of it walaupun agak nervous sedikit. And congratulation to Sunantha sebab dapat Anugerah Perdana. She's intelligent. No doubt okay! Dia memang pandai. Otak dia genius. Seriously. Her ambition nak jadi doktor bedah otak. I hope you can make it Sunantha. Dah habis semua anugerah tu baru lah dia bagi makan. You know what Im so hungry that time. Dengan tak breakfast lagi. Perut pun dah mula berkeroncong. Makanan dia tak dinafikan sangat sedap. Sangat okay! Kari ayam is my favourite okay. Kebetulan dekat meja aku tu semua perempuan. Tapi gaya ambik makanan tak macam perempuan. Hahahaha. Bersepah sana sini. Hilang keayuan I tau :p Yela mana tak nya. Orang tengah lapar kan mestilah macam gitu. Cuba kalau korang? Sama je dengan aku. Hehehe. Tengah makan-makan tu, ada persembahan nasyid dari kelas 5 Amanah yang terdiri daripada Shahrul, Zukri, Syakir and lagi sorang tu aku lupa. Terpegun dengar suara Zukri. Lepas persembahan nasyid, ada persembahan daripada 5 Amanah jugak dari Faliq, Azizan, and Raja lagu Teman Pengganti. Okay aku salute persembahan tu! Serious persembahan tu best of the best! Then, dari akak fairuz form 6 atas lagu Sahabat. Lepas tu ada slide show dari 5 Amal and 5 Amanah. Best gila ada slide show :-( And after that persembahan dari my friends Siti Zaharina lagu Hotel California. Hahaha Farah suruh tukar Hotel Prescot Inn. Hihihihi not bad lah. Okay tak tahu kenapa post ni panjang sangat. Excited sangat kod. Hehehe. SPM are just around the corner so I'll be back after exam SPM. Tak sabarnya nak merdekaaaaa! :p See yaa guys.

Lots of love : Siti Najihah  



OLDERNEWER



Im Siti Najihah bt Muhamad Nazarudin. Already 18 y/o. Students kptm Kota Bharu dip in tourism. I choose you, Muhammad Amiruddin bin Khalid ♡



have an amazing boyfriend
have a happy life
go to the beach with him, bros & sis
have a closet full of clothes
travel the whole world with him






Designer : Nieysa
Credits for Basecodes & Others :