Hello Ebelibadi. Welcome to my "AWESOME" blog. :D










Trial SPM 2012
Tuesday, August 28, 2012 | 1:36 AM | 0 drops something
Assalamualaikum. Alhamdulillah tadi dapat jawab paper BM. Soalan spot yang hawa kasi semuanya masuk. Cuma kertas 1 bahagian A tu susah sikit. Ada ke patut pasal pertanian. Hum memang aku suka pun karangan macam tu *duckface* Bahagian B Alhamdulillah banyak idea mencurah-curah. Cuma tak tahu lah dapat skor ke tidak. Mintak2 lah lulus. Teringin jugak nak pergi Majlis Graduasi dengan kawan2. Sekali seumur hidupkan. Apa salahnya. Kertas 2 pulak memang banyak gila yang masuk. Tapi tak sempat baca. Hm redha jela. Ya Allah aku betul2 berharap dekat paper bm ni. Besok pulak paper BI. Apa aku nak jawab weh? Step By Wicked Step tak baca lagi!!!! Dahlah tak faham satu hape pun novel tu. Dengan essaynya tunggang terbalik. Susah tu nak skor. Orang pandai speaking boleh lah skor BI. Kita kita? Hahahahaha tawakal. Broken English pun takpe asalkan idea sendiri. Bukannya meniru. Asalkan daripada otak sendiri. Kan? InsyaAllah besok boleh jawab. Doa dan usaha banyak2. Okay? Goodluck batch 95's. Do your best and chaiyok chaiyok! Hehehe wish me luck too! Assalamualaikum :)



OLDERNEWER



Im Siti Najihah bt Muhamad Nazarudin. Already 18 y/o. Students kptm Kota Bharu dip in tourism. I choose you, Muhammad Amiruddin bin Khalid ♡



have an amazing boyfriend
have a happy life
go to the beach with him, bros & sis
have a closet full of clothes
travel the whole world with him






Designer : Nieysa
Credits for Basecodes & Others :