Hello Ebelibadi. Welcome to my "AWESOME" blog. :D










I'm busy -.-
Thursday, September 22, 2011 | 12:39 AM | 0 drops something
Sory kalau sape-sape yang hantar chat kat aku tapi tak terbalas, busy sangat-sangat bulan nih. Dengan final exam lagy. Tambah pulak dengan every weekend kiteorang keluar. Act pegy beraye jeh. Hahaha :D Okay hari sabtu nih nak pegy ampang rumah my beloved sistaaaaaaa <3 Ohh my darling, you know how much i miss you? Hihi lame kot tak jumpe. Sejak iesya pindah sekolah. Susah betul nak jumpe budak kecik nih. Hehe ^^ Aku taknak cerite langsunggggg pasal dia -.- Memang sakit haty teramat amat amat amat sangat. Bulan nih memang ramai yang single eh? Ape pon tak boleh --' Hahahaha :D Aku rindu A, Z, I, and semua ex-ex akuuu. Wuhuuuu :'> Taknak cite panjang-pangjang. Nanti susah nak buang kenangan toe balek. Nak dating dengan buku Sejarah. Besok dah nak kena hantar buku dekat Cikgu Raja Zamalina. Kboiii <3



OLDERNEWER



Im Siti Najihah bt Muhamad Nazarudin. Already 18 y/o. Students kptm Kota Bharu dip in tourism. I choose you, Muhammad Amiruddin bin Khalid ♡



have an amazing boyfriend
have a happy life
go to the beach with him, bros & sis
have a closet full of clothes
travel the whole world with him






Designer : Nieysa
Credits for Basecodes & Others :