Hello Ebelibadi. Welcome to my "AWESOME" blog. :D










Bored --'
Saturday, July 9, 2011 | 3:07 AM | 0 drops something
Assalamualaikum :)

Haii . Dah lame aku tak update belog ken ? Rindu aku tak ? Hihi ^^ Perasan laa aku nihh *takde sape rindu kau pon lah . Haihhh --' Hahaha :D Okay sekarang nak cerita pasal ehem-2 akuuuuuuuuu :* Sumpah rindu gile kat dia . Walaupun tadi dapat date kejap jee . Tak lepas rindu lagi . Wuhuuuuuuu :'> Bieeee , Imissyoumore honeyy <3 Do you miss me ? Okay tadi dekat sekolah ade Sukan Tahunan kali kee ? Entah aku pon tak tau . Hihi ^^ Congrates to cheers rumah biru and pasukan rumah biru sebab menang . Haha tak kisah --' Tahun depan tengok lah rumah merah pulak yang menang . Hihi jokee :D Tahniahhh dekat kadet polis . Huhu :D Bangge kodd . Tettt takde lahh . Seriously memang kiteorang buad serabut tadi . Law ikotkan sepatotnye KRS yang menang tapi mungkin takde rezeki . Pape pon KRS tetap yang terbaik . Korang buad tadi memang terbaikkkkk :) Dah cukup . Tak tau nak cite ape lagi . Hihi boiboiii <3



OLDERNEWER



Im Siti Najihah bt Muhamad Nazarudin. Already 18 y/o. Students kptm Kota Bharu dip in tourism. I choose you, Muhammad Amiruddin bin Khalid ♡



have an amazing boyfriend
have a happy life
go to the beach with him, bros & sis
have a closet full of clothes
travel the whole world with him






Designer : Nieysa
Credits for Basecodes & Others :