Hello Ebelibadi. Welcome to my "AWESOME" blog. :D










Bieee :'>
Thursday, July 14, 2011 | 11:17 PM | 0 drops something
Awak , saya rindu awak :'( Awak tak rindu saya kan ? Saya tau , awak mesti tak rindu saya . Hmm :( Kenape awak macam dah tak nak layan saya 2 3 hari nih ? Awak dah tak nak dekat saya lagi ke ? Saya ade buat salah kat awak ke sampai awak dah tak nak layan saya ? Awak , saya teringat mase kite mule-2 kenal . Mase toe awak beria-ia sangat nak dekat saya sampaikan tiap-2 mase awak nak kite text je , tak kirelah pagi ke tengah malam ke , awak mesti nak text jugak . Dulu , saya yang selalu abaikan awak tapi sekarang awak pulak yang dah tak engat dekat saya . Dulu , 24 hour awak nak kite text tapi sekarang tak sampai 10 text , awak nak tido la , penat la , terlelap la . Takpe saya faham awak :') Dulu , kalau saya pegi mane-2 , mesti awak pon nak ikot jugak . Tak kirelah pegi mane-2 pon asalkan saya selalu berade disamping awak , tapi sekarang kalau saya ajak awak pegi mane-2 , mesti awak cakap awak ade hal la , ape la . Takpe saya faham awak :') Dulu , awak mesti akan cakap 'b rindu syg sgt-3' , kalau boleh setiap kali texting mesti ade 4 patah perkataan toe tapi sekarang ? Takpe saya faham :') Dulu , saya tak suruh awak stayback , awak yang beria-ia nak stayback asalkan dapat spent time dengan saya tapi sekarang kalau saya suruh awak stayback , mesti awak cakap awak penat , tapi kalau kawan awak yang suruh , awak akan staybackkan . Siape lagi penting ? Saya atau kawan awak ? Takpe saya faham :') Dulu , kalau awak pegi mane-2 mesti awak akan bagi tau saya dulu tapi sekarang last-2 minute baru awak nak bagi tau saya . Takpe saya faham awak :')
' Sayg , b perlukan syg sgt-3 . B syg kat syg sgt-3 b cintakan syg sumpah . B bkn larikan diri syg b baru je on9 tadi syg b saket kepale b demam syg demam panas jap gy nak gy klinik . b cintakan syg , syg penting dalam hidop b , b mintak maaf syg sebab tak tego syg tady '
' Syg , syg paling penting dalam hidop tau tak syg . kawan nombor 2 syg toe yang pertama b syg kat syg sgt-3 . jgn macam ni syg b mintak maaf syg . b yang salah buat syg tertunggu sorang-2 '
Mane peginye Muhammad Khairy yang dulu ? Yang selalu nak text dengan saya , yang selalu nak ade disamping saya , yang selalu cakap ' I miss you syg ' , mane awak :'( Saya dah tak kenal Muhammad Khairy yang sekarang . Saya nak Muhammad Khairy yang dulu . Saya mintak maaf . Terlebih emosi :( Saya sayang awak sangat-3 muhammad khairy bin khairuz  



OLDERNEWER



Im Siti Najihah bt Muhamad Nazarudin. Already 18 y/o. Students kptm Kota Bharu dip in tourism. I choose you, Muhammad Amiruddin bin Khalid ♡



have an amazing boyfriend
have a happy life
go to the beach with him, bros & sis
have a closet full of clothes
travel the whole world with him






Designer : Nieysa
Credits for Basecodes & Others :