Hello Ebelibadi. Welcome to my "AWESOME" blog. :D










Tippy tips :)
Sunday, June 26, 2011 | 12:42 AM | 0 drops something
Assalamualaikum :)

Nak belog korang ramai org jenguk tak ? Mestilah nak kan kan ? Hihi . Jom ramai-2 baca tips dari jihaa . Ikhlas dari hati jihaa okay :)

1. Widgets , perlu ke ?
Tak salah pun letak widgets banyak-2 . Tapi widgets ni bole lmbatkan loading page korang terutama sekali bagi pengguna mozilla firefox . Tapi kalau korang rase widget tu perlu , ta payah la buang k . Nak tau kalau page korang lambat ke tak ? Tekan SINI . Kalau agak-2 lebih dari 100 mb tu maknenye blog korang da dikire obesity . So , kena la diet sikit . Hihi :D

2. Lagu .
Nak letak lagu ? Letaklah , jihaa tak larang . Tapi jihaa prefer letaklah lagu slow-2 kaa , nyaman sikit dgar . Haha :D Plus , letak lagu yg boleh pause k . Nanti tak pasal-2 penjenguk blog korang tu tekan butang [X] kat sebelah kanan atas tu :p

3. Ayat mu gerekk betollah .
Sukeeww hatiwww akuww leww nuxx tuleyss papeww pownn.
HaII ! NaMa sAyEw MaKpEt, sAyE rAsE cAra TulIsAn sAya GilErr C00l !
Elakkan tulis macam ni . Kang tak pasal-2 dia unfollow korang pulak .

4. Jangan kutuk orang kat blog awak !
Ini tersangatlah penting . When korang hate orang sekali manepun , janganlah post kat blog korang . Kutuk kat diary-2 sendiri sudah lee . Bila dah benci kuarlah ayat caci maki and sebagainya .
Contohnye :
Kau ni mmg f*ck ! Mcm b*tch ! Tak gune ade orang motherf*cker cam kau ! Kalau kau mampus senang hidup aku ! Takde na tengok muke sh*t cam kau ! *Contoh shj. 
Memang laa kene shoot dengan jihaa nt . Takde bahase yg elok kee ? Haiyoo .

5. Warnakan hidup ku dgn ayatmu ~
Warna-warni kat tulisan . Comelnye ! Tapi jangan warna yang terang-2 okayy . Susah nak bace nanty .

Act , ade bnyk lagy tapi nanti jihaa bagi lagi k . Sbb jihaa busy sekarang nihh . Hihi ^^ Hope tips-2 nih dpt tolong korang especially pade newbies-2 . Good luck :)



OLDERNEWER



Im Siti Najihah bt Muhamad Nazarudin. Already 18 y/o. Students kptm Kota Bharu dip in tourism. I choose you, Muhammad Amiruddin bin Khalid ♡



have an amazing boyfriend
have a happy life
go to the beach with him, bros & sis
have a closet full of clothes
travel the whole world with him






Designer : Nieysa
Credits for Basecodes & Others :