Hello Ebelibadi. Welcome to my "AWESOME" blog. :D










3 Months :'(
Wednesday, May 25, 2011 | 1:29 AM | 0 drops something

^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


Hari nihh cukup 3 bulan kite couple . Dalam mase 3 bulan nih kau banyak saketkan hati aku and dalam mase 3 bulan nih jugak laa kau banyak abaikan akuu :( Kenape biee ? Am I do someting wrong at youu :( Biee suke buat sayang menangis kan biee ? Biee selalu janjy dengan sayang tapi biee ta penah tepati janjy biee tohh . Biee suke tengok sayang cam nihh kee biee ? Ini bole buat biee happy kee ? Kalau yea , terpulang pada biee . Teroskanlah . Sayang ta kan halang :(   Biee , sayang impikan kite macam couple-2 yang laen . Sweet jeh tengok dyorang biee . Tapi kitee ? Hmm :'( Nape kau selalu abaikan aku ? Hari toh mase biee gy jalan-2 dekat Putrajaya , malam tohh sayang tunggu jee text dari biee . Sayang engat biee da lupe kan kat sayang . Tapi biee send text 2 3 camtohh je . Sayang nages :( Besoknyee biee gy tengok wayang . Biee lupe kat sayang lagy . Biee syok sangat tengok wayang sampai lupe kat sayang . Sampai lupe na text sayang . Sayang menangis lagy biee :'( Mungkin nih balasan sayang sebab dulu sayang penah abaikan biee . Sayang nih banyak menyusahkan biee kee sampai biee abaikan sayang ? Hmm :( Biee , sayang impikan setiap pagi ade orang tohh akan hantar text and cakap 'Good Morning Sweetheart :)' . Tapi sayang cume mampu berharap :( Biee selalu janjy kosong dengan sayangkan ? Why biee ? Sayang ta kisah kalau biee ta na text dengan sayang tapi bie tolong jangan sebut perkataan janjy kalau biee sendiri ta bole tepati janjy . Hmm :( Sokayy . Sayang redha jee :') Tapi sayang na biee tawu yang sayang syg sangat-2 dekat biee :(

iloveyouuforeverandevertilltheendofmylifebieee <3



OLDERNEWER



Im Siti Najihah bt Muhamad Nazarudin. Already 18 y/o. Students kptm Kota Bharu dip in tourism. I choose you, Muhammad Amiruddin bin Khalid ♡



have an amazing boyfriend
have a happy life
go to the beach with him, bros & sis
have a closet full of clothes
travel the whole world with him






Designer : Nieysa
Credits for Basecodes & Others :